Business programs

De ware boost
voor jouw bedrijf

BE it Business Programma’s bieden jouw organisatie een unieke kans om medewerkers een ware energie- en zelfvertrouwen boost te geven. Onze programma’s maken je bewust van het belang van goede zorg voor je totale welzijn en geven je alle tools om daar vol energie voor te kiezen. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd om de regie over je eigen denken, voelen en handelen te nemen. Onze missie voor jouw bedrijf? Persoonlijke groei en transformatie vanuit optimale energie. Een combinatie tussen mentaal, emotioneel en fysiek fit!

Boks inspiratiesessies

Met onze unieke boks inspiratiesessies wordt jou en je team geleerd wat non-verbale communicatie over jou en de onderlinge teamdynamiek vertelt. Tijdens deze sessie leer je je bewust te worden van je innerlijke dialoog en de manier waarop deze invloed heeft op je gedrag. Je wordt op een actieve en luchtige wijze bewust gemaakt van blokkades én je krijgt de kans om je krachtige eigenschappen juist te versterken of effectiever in te zetten. Plezier, energie en verdieping staan centraal.
Benieuwd wat anderen vonden? Lees de reviews.

BE it 90 dagen programma

Tijdens dit unieke traject ga je samen met je team werken aan het ontgrendelen van je persoonlijk potentieel en het optimaliseren van de teamdynamiek.

Waarom 90 dagen?
Het is wetenschappelijk bewezen dat je 90 dagen nodig hebt om van nieuw gedrag een nieuwe gewoonte te maken.

Wanneer je jezelf in deze periode dagelijks op een laagdrempelige manier prikkelt om met je nieuwe gedrag aan de slag te gaan, zal je merken dat je dit steeds automatischer gaat doen.

Tijdens dit unieke 90 dagen traject krijgen jij en je team alle tools aangereikt om een ware transformatie op persoonlijk en zakelijk gebied te ondergaan.

Tijdens dit traject zal je:

  • een echte zelfvertrouweboost ervaren
  • verantwoordelijkheid nemen voor eigen denken, voelen en handelen
  • authentieke en autonome beslissingen nemen die jezelf én de organisatie ten goede komen
  • breken met gedrag dat je niet meer dient
  • eigenschappen versterken die je verder kunnen helpen
  • ondanks veranderende omstandigheden altijd het beste uit jezelf weten te halen
  • je ware potentieel leren ontdekken én benutten
  • duurzaam momentum weten te creëren zodat je altijd vooruit kan blijven bewegen.

Een unieke kans

in 90 dagen een volledige transformatie met oprechte aandacht voor de mens achter de werknemer. Met als resultaat? Een echte energieboost voor je organisatie.

Wat kan je verwachten?
• Live/online trainingen
• Hand-/werkboek om direct in actie te komen
• e-book ter verdieping van je kennis
• dagelijks klankbord
• interessante artikelen en kennisdocumenten
• webinars
• toffe challenges
• verrassende extra’s

Wil jij precies weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat lichten we graag in een persoonlijk gesprek toe.

Deelnemer 90 dagen programma

Ik weet nu wie ik ben en dat dat goed is

Ik ben uit mijn comfortzone gestapt door een belangrijk gesprek aan te gaan. Dit heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Ik weet nu goed wie ik ben en dat dat goed is. Ik ben gaan leven naar mijn kernwaarden en dit geeft een heel fijn gevoel.

Q-consult, boksinspiratiesessie

een bijzonder fijne en leerzame omgeving met goede, strakke uitleg en eerlijke, scherpe feedbac

In oktober 2021 kregen we voor de junioren van ons bedrijf een boksinspiratiesessie van Debby. De insteek was om jezelf en de ander beter te leren kennen en regie te pakken, ook als het spannend lijkt. Debby creëert een bijzonder fijne en leerzame omgeving met goede, strakke uitleg en eerlijke, scherpe feedback. Het boksen en coachen combineert ze op een heel natuurlijke en educatieve wijze. Grote aanrader voor alle bedrijven!
Deelnemer 90 dagen programma

In kleine stapjes tot gerichte actie komen

Na jarenlang hinder te hebben gehad van een chronische ziekte kreeg ik het bericht dat alle waarden in mijn lichaam goed waren en ik kon werken aan herstel. Maar hoe doe je dit als je jaren niet op je lichaam hebt kunnen vertrouwen? Door het proces te doorlopen tot het opstellen van een visie en een visionboard leerde ik mijzelf kennen. De challenge om in 21 dagen in kleine stapjes, stappen te maken zette me aan tot gerichte actie. Wat ben ik blij met het resultaat: mijn lichaam groeit in kracht en souplesse en ik voel me er al zoveel fijner in. Ik wil dit blije en trotse gevoel echt vasthouden en ga mij daar voor inzetten.

Deelnemer 90 dagen traject

Ik heb geleerd mijn emoties meer te uiten, mij kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen

Door deze training ben ik me bewuster geworden van mijn gedachten rondom disconnectie met mensen. Ik zocht de schuld bij mijzelf en trok mijzelf steeds verder terug. Nog meer uit verbinding. De afgelopen periode heb ik geleerd mijn emoties meer te uiten, mij kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen. Het inzicht dat je alle vier je energiebronnen moet voeden maakt voor mij het plaatje rond. Ik heb super veel zin om alle energiebronnen meer in balans te brengen.

Deelnemer 90 dagen programma

De sessies hielpen mij bij het vinden en herinneren van de waarden die belangrijk voor mij zijn. 

Afgelopen 90 dagen ben ik geinspireerd door de verhalen van medecursisten. Daarbij heb ik nieuwe gewoontes leren introduceren in mijn dagelijkse doen en laten. De sessies hielpen mij bij het vinden en herinneren van de waarden die belangrijk voor mij zijn.

Deelnemer 90 dagen programma

Ik voel dat ik groei en mag groeien!

Ik kan na moeilijke gesprekken meer loslaten/relativeren en beter communiceren. Ik voel dat ik groei en mag groeien en dat ik meer rust heb voor mijzelf en mijn gezin en dat ik mag zijn wie ik ben. Ik ben erg trots op mezelf. Ik ben blij dat ik deze training heb mogen volgen!

Deelnemer 90 dagen programma

Ik kan met mijn collega’s mijn kwetsbaarheid delen

Ik kan met mijn collega’s mijn kwetsbaarheid delen. Door dit te delen ontstaat er verbinding. Met me kwetsbaar opstellen laat ik een stukje van mijn kern zien.