Club BE it

Club BE it, gevestigd in Maarssen, is de plek waar jij de gelegenheid krijgt om aan je fysieke en mentale kracht, uithoudingsvermogen, veerkracht en weerbaarheid te werken. Met Fit- Boksen als onze specialiteit, werken wij op continue basis aan een uniek programma-aanbod voor jou. Hiermee ben je altijd gegarandeerd van een totale body- én mind workout.

Fit-boksen is
onze passie

ACTIE: TWEE MAANDEN GRATIS SPORTEN!

  • Heb jij altijd al eens willen boksen maar is de stap naar een gewone boksschool te groot?
  • Wil jij samen met een fantastische club vrouwen fysiek en mentaal fit de zomer in?
  • Wil jij jezelf uitdagen, werken aan je kracht en uithoudingsvermogen én onwijs veel plezier hebben?

Dan is onze fit-boksen bootcamp echt iets voor jou!
Fit-boksen en een full-body workout in de heerlijke buitenlucht!
Geniet van deze heerlijke zomeractie en boks twee maanden volledig gratis!*

*Check de actievoorwaarden bij onze tarieven

GROOT NIEUWS: Binnenkort openen wij de deuren van onze eigen locatie!

Na vijf jaar is het zo ver, Club BE it opent dit najaar de deuren van haar eigen Body & Mind Health Club.

Een uniek concept waar jij terecht kan om te ontladen en op te laden. Eén plek waar aandacht voor jouw mentale en fysieke fitheid centraal staat.

Vanaf de opening bieden wij aan:

  • (kick)boksen zaktraining
  • indoor fitness-boksen
  • personal training
  • fit-boksen bootcamp
  • fit-mind & body coaching
  • workshops

Ladies Only Fit-boksen
bootcamp

Ben jij nieuwsgierig naar (kick)boksen maar is de drempel naar een boksschool te hoog? Heb je niet de ambitie om de nieuwe ringkampioen te worden maar wil je wel boksen om fit te worden? Wil je in een super fijne en laagdrempelige groep met vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, in de omgeving van Utrecht, lekker buiten sporten? Dan is Fit-Boksen Bootcamp echt iets voor jou! Ontdek waar je kracht ligt en hoe jij stapsgewijs je grenzen kan ontdekken én verleggen. Je leert alle technieken van boksen en kickboksen zonder direct fysiek contact. Lekker in de buitenlucht in combinatie met een full-body workout.
Lees hier meer over tarieven en abonnementen.

Lotte, Fit-boksen

Ik voel mij beter in mijn lijf en hoofd!

Acht jaar lang kwam het sporten er bijna niet van, omdat ik niks kon vinden wat ik leuk vond of waar ik door gemotiveerd werd. Maar jullie maken de lessen zo leuk dat ik, al heb ik totaal geen zin, toch ga. Omdat ik weet dat als ik ben geweest ik me heel goed voel. Ik voel me zoveel beter in mijn lijf, maar ook zeker in mijn hoofd en dat is echt dankzij jullie. THNX!!!

Wendy, fit-boksen

De dag beginnen of afsluiten met Fit-Boksen geeft zo veel energie!

Twee keer per week sta ik met een hele fijne, energieke groep te sporten. De ene keer om de dag af te sluiten, de andere keer om de dag juist mee te beginnen. Beide geeft zo ontzettend veel energie! Ik hield nooit van bootcampen, maar deze in combinatie met het boksen is echt heerlijk!

Michelle, fit-boksen

Fun, energie en positiviteit; je mag zijn wie je bent!

Fun, energie en positiviteit; dat zijn woorden die ik koppel aan de fijne bokslessen bij Club BE it! Je mag er zijn wie je bent, je voelt je welkom en je probeert altijd het beste uit jezelf te halen. Daar zorgen de docenten namelijk voor! Een echte aanrader als je af en toe een uurtje voor jezelf nodig hebt! Zien we je gauw?

Esther, fit-boksen

Je voelt je altijd beter na de les dan ervoor!

Bij Club BE it krijg je superlessen ; onze docent is niet alleen heel goed, zij is ook een vrouw die gepassioneerd gaat voor het verstevigen van mentale en fysieke kracht bij de deelnemers. Daarnaast heeft zij een aanstekelijk enthousiasme en weet ze de groep enorm te motiveren. Ze leeft echt voor wat ze ons zegt ; vallen mag, opstaan moet. Na een les bij Club BE it weet je 1 ding zeker : je voelt je in ieder geval altijd beter na de les, dan ervoor!⠀⠀

Femke, fit-boksen

Vallen mag, opstaan moet! Geen tijd voor stress of zorgen!

Met een uurtje boks-bootcamp ben je alles wat je die dag op je schouders hebt genomen, weer kwijt; er is gewoon geen tijd voor stress, zorgen of frustratie. De docent mat je af en laat je tot het gaatje gaan. Een linkse, een rechtse, bam-bam, links, rechts, hoek, squat, plank, opdrukken en dóór! Kun je niet meer? Jawel, je kunt er altijd nog drie. Vallen mag, opstaan moet. En dat doe je!

Manon, Fit-Boksen

Ik voel me fitter, heb meer energie en merk het aan mijn body!

Na een lange periode thuiswerken in deze COVID periode schreeuwde mijn lijf: “Doe iets voor jezelf waar je, je energie kwijt kan en positieve energie van krijgt!”
Sporten vond ik nooit echt leuk. Na een proefles bij BE it was ik verkocht! Debby is een hele fijne trainster met een positieve vibe. Het is een fijne groep meiden, iedereen is gelijk en samen halen we het beste in elkaar naar boven. Even een uurtje voor mezelf, lekker alles eruit gooien wat erin zit! En als je denkt dat je niet meer kan helpt Debby of je buddy je nog een stapje verder. Op de techniek en het bewust zijn van een goede ademhaling wordt ook gelet wat ook heel fijn is. Ik voel me fitter, heb meer energie en merk het aan mijn body! Ik wordt er blij van!

Overige lessen

De aankomende tijd zal Club BE it het lesaanbod aanzienlijk uitbreiden! Houd Instagram en de website in de gaten voor de aankomende ontwikkelingen.

Samen met een fantastische groep vrouwen word je uitgedaagd, gemotiveerd en geïnspireerd om jezelf opnieuw te ontdekken. Ons motto: vallen mag, opstaan moet! En dat hoeft niet alleen!

Tarieven en abonnementen

ZOMERACTIE: Boek je gratis proefles, word lid en ontvang twee maanden gratis sporten bij het afsluiten van een jaarabonnement (zowel bij 1x per week als onbeperkt fit-boksen)!

6 maanden
1x per week fitboksen
€38,-
per maand
1 jaar
1x per week fitboksen
€35,-
per maand
6 maanden
onbeperkt fitboksen
€45,-
per maand
1 jaar
onbeperkt fitboksen
€42,-
per maand

Rooster

Lestijden Fit-Boksen

maandag20.00-21.00 *
dinsdag20.00-21.00
donderdag19.30-20.30
vrijdag09.30-10.30
zaterdag09.30-10.30
zondag09.30-10.30

*Locatie Maandag, Parkeergarage boven MonkeyTown Maarssen, locatie overige dagen: Haarrijnse Plas. Routebeschrijving ontvang je bij aanmelding (proef)les.
Lestijden, lessen en locatie kunnen veranderen wanneer het Health Center in Utrecht opent.

 

Proefles?