Club BE it

Club BE it, gevestigd in Maarssen, is de plek waar jij als vrouw de gelegenheid krijgt om aan je fysieke en mentale kracht, uithoudingsvermogen, veerkracht en weerbaarheid te werken. Met Fitboksen als onze specialiteit, werken wij op continue basis aan een uniek programma-aanbod voor jou. Hiermee ben je altijd gegarandeerd van een totale body- én mind workout.

Fit-boksen is
onze passie

Fysiek ontladen en opladen bij Club BE it

 • Heb jij altijd al eens willen boksen maar is de stap naar een gewone boksschool te groot?
 • Wil je alle technieken van (kick)boksen leren maar heb je niet de ambitie om in de boksring te staan?
 • Wil jij leren boksen en fysiek en mentaal fit worden, zonder direct fysiek contact met de ander?
 • Wil jij samen met een fantastische club vrouwen jezelf uitdagen, werken aan je kracht en uithoudingsvermogen én onwijs veel plezier hebben?

Dan is onze club echt iets voor jou!

Vanaf 5 september bieden wij aan:

 • (Kick)Boksen Zaktraining
 • BBBB (buik, billen, benen, boksen)
 • Boks & Yoga
 • Fitboksen Bootcamp
 • Fitmind en -Body Coaching & Training
 • Holistic Health Therapy
 • Massage

Check voor meer informatie onze club website: www.clubbeit.nl

LADIES ONLY

Waarom Ladies Only?
Na jaren lange ervaring weten wij dat voor veel vrouwen de stap naar een reguliere sport-/boksschool groot is. Sommige vrouwen willen wel graag bewegen en zichzelf uitdagen maar voelen zich om uiteenlopende redenen niet volledig comfortabel in een gemixte omgeving. Daarom willen wij een plek aanbieden die er voor zorgt dat vrouwen die eerste stap zetten. De stap om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen op een plek waar ze volledig zichzelf kunnen zijn. Zo kunnen vrouwen in alle vrijheid ontdekken hoe krachtig ze zijn. Wij bieden een plek waar je een echte boost ervaart in je zelfvertrouwen en je ontdekt dat zolang je comfortabel bent met wie je bent, er geen plek meer is waar jij niet meer comfortabel voelt.

LADIES ONLY MET EEN TWIST
Club Be it is een Ladies Only Health Club met een twist.
Maar wat betekent dit eigenlijk?

 • Deelname aan de lessen is uitsluitend voor vrouwen
 • minimaal 95% van onze lessen worden aangeboden door vrouwen. Indien wij een mannelijke trainer hebben die vanuit onze filosofie de juiste kennis en expertise kan overbrengen dan staan wij daar altijd voor open. Je kan per les via onze app altijd zien wie er les geeft*1.
 • Het staat vrij voor partners, zonen en vaders van de deelnemers om de gym te betreden tijdens breng en haal momenten*2.
 • Mannen die gebruik maken van onze Holistisch therapie praktijk, massage of personal coaching kunnen via de gym naar de afspraak in de praktijk lopen. Dit zal in de meeste gevallen niet tijdens lesuren zijn.

*1 Op dit moment worden alle lessen gegeven door vrouwen.
*2 Vijf min voor aanvang en vijf min voor afsluiting van de les

LESAANBOD

Kick(boksen) Zaktraining
Vanaf 5 september

Leer (kick)boksen zonder lichamelijk contact en ervaar een echte boost in je kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens onze zaktrainingles leer je alle technieken van boksen en kickboksen terwijl je op je eigen tempo lekker los kan op een bokszak. Een fullbody workout waarbij jij zowel fysiek en mentaal sterker wordt
Lees hier meer over tarieven en abonnementen.

Fitboksen Bootcamp

Wil jij lekker in de buitenlucht* fitboksen en profiteren van een echte full-body workout, dan is Fitboksen Bootcamp echt iets voor jou! Ontdek waar je kracht ligt en hoe jij stapsgewijs je grenzen kan ontdekken én verleggen. Je leert alle technieken van boksen en kickboksen zonder direct fysiek contact.

Duur: 60 min
Beschikbaar bij: all-in abonnement/rittenkaart
Lees hier meer over tarieven en abonnementen.

*Lessen vinden altijd plaats aan de Haarrijnse Plas.

De les wordt afgelast bij:

 • heftige neerslag
 • Temperatuur boven 30 graden of onder 0
  Lessen worden maximaal één uur voor aanvang gecanceld via de SportBit app/ mail.

BBBB-les
Buik, billen, benen, boksen
Vanaf 5 september

Fitboksen in combinatie met krachtraining specifiek gericht op buik, benen en billen. Een perfecte combinatie om aan je uithoudingsvermogen én spieropbouw te werken.

Duur: 50 min
Beschikbaar bij: all-in abonnement/rittenkaart
Lees hier meer over tarieven en abonnementen.

Boks & Yoga
Vanaf 5 september

Een pittig potje boksen op de zak afsluiten met yoga voor totale ontlading? Dat kan tijdens onze Boks & Yoga les. Tijdens deze High Intensity Training ga je de eerste 30 min keihard aan het werk op de bokszak en sluit je af met een heerlijke ontspannen yoga en ademhalingssessie.

Duur: 60 min
Beschikbaar bij: all-in abonnement/rittenkaart
Lees hier meer over tarieven en abonnementen.

Lotte, Fit-boksen

Ik voel mij beter in mijn lijf en hoofd!

Acht jaar lang kwam het sporten er bijna niet van, omdat ik niks kon vinden wat ik leuk vond of waar ik door gemotiveerd werd. Maar jullie maken de lessen zo leuk dat ik, al heb ik totaal geen zin, toch ga. Omdat ik weet dat als ik ben geweest ik me heel goed voel. Ik voel me zoveel beter in mijn lijf, maar ook zeker in mijn hoofd en dat is echt dankzij jullie. THNX!!!

Wendy, fit-boksen

De dag beginnen of afsluiten met Fit-Boksen geeft zo veel energie!

Twee keer per week sta ik met een hele fijne, energieke groep te sporten. De ene keer om de dag af te sluiten, de andere keer om de dag juist mee te beginnen. Beide geeft zo ontzettend veel energie! Ik hield nooit van bootcampen, maar deze in combinatie met het boksen is echt heerlijk!

Michelle, fit-boksen

Fun, energie en positiviteit; je mag zijn wie je bent!

Fun, energie en positiviteit; dat zijn woorden die ik koppel aan de fijne bokslessen bij Club BE it! Je mag er zijn wie je bent, je voelt je welkom en je probeert altijd het beste uit jezelf te halen. Daar zorgen de docenten namelijk voor! Een echte aanrader als je af en toe een uurtje voor jezelf nodig hebt! Zien we je gauw?

Esther, fit-boksen

Je voelt je altijd beter na de les dan ervoor!

Bij Club BE it krijg je superlessen ; onze docent is niet alleen heel goed, zij is ook een vrouw die gepassioneerd gaat voor het verstevigen van mentale en fysieke kracht bij de deelnemers. Daarnaast heeft zij een aanstekelijk enthousiasme en weet ze de groep enorm te motiveren. Ze leeft echt voor wat ze ons zegt ; vallen mag, opstaan moet. Na een les bij Club BE it weet je 1 ding zeker : je voelt je in ieder geval altijd beter na de les, dan ervoor!⠀⠀

Femke, fit-boksen

Vallen mag, opstaan moet! Geen tijd voor stress of zorgen!

Met een uurtje boks-bootcamp ben je alles wat je die dag op je schouders hebt genomen, weer kwijt; er is gewoon geen tijd voor stress, zorgen of frustratie. De docent mat je af en laat je tot het gaatje gaan. Een linkse, een rechtse, bam-bam, links, rechts, hoek, squat, plank, opdrukken en dóór! Kun je niet meer? Jawel, je kunt er altijd nog drie. Vallen mag, opstaan moet. En dat doe je!

Manon, Fit-Boksen

Ik voel me fitter, heb meer energie en merk het aan mijn body!

Na een lange periode thuiswerken in deze COVID periode schreeuwde mijn lijf: “Doe iets voor jezelf waar je, je energie kwijt kan en positieve energie van krijgt!”
Sporten vond ik nooit echt leuk. Na een proefles bij BE it was ik verkocht! Debby is een hele fijne trainster met een positieve vibe. Het is een fijne groep meiden, iedereen is gelijk en samen halen we het beste in elkaar naar boven. Even een uurtje voor mezelf, lekker alles eruit gooien wat erin zit! En als je denkt dat je niet meer kan helpt Debby of je buddy je nog een stapje verder. Op de techniek en het bewust zijn van een goede ademhaling wordt ook gelet wat ook heel fijn is. Ik voel me fitter, heb meer energie en merk het aan mijn body! Ik wordt er blij van!

Overige lessen

De aankomende tijd zal Club BE it het lesaanbod aanzienlijk uitbreiden! Houd Instagram en de website in de gaten voor de aankomende ontwikkelingen.

Samen met een fantastische groep vrouwen word je uitgedaagd, gemotiveerd en geïnspireerd om jezelf opnieuw te ontdekken. Ons motto: vallen mag, opstaan moet! En dat hoeft niet alleen!

Proefles?