Over ons

Authentieke kracht

If you can
dream it, be it!

Be it company

Onze visie is om iedereen te laten ervaren dat je alles in je hebt om je volledige potentieel te benutten. Wij streven er dan ook naar om vanuit passie, kennis, eerlijke energie en enthousiasme mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Onze unieke programma’s bieden je een volledig pakket waarmee je duurzaam voor je totale welzijn leert zorgen. Wij zijn geslaagd wanneer onze deelnemers volledig vertrouwen op hun eigen kunnen en zichzelf én
hun omgeving het beste gunnen en geven.

Wij staan voor:
• Authentieke kracht
• Zelfvertrouwen
• Duurzame groei
• Persoonlijke ontwikkeling
• Optimale energie
• Oprechte verbinding

Debby Hartman

EIGENAAR

Als eigenaar van BE it Company is het voor mij een unieke kans én fantastische ervaring om op kleine en grote schaal een bijdrage te kunnen leveren aan het totale welzijn van mensen. Daarom is het mijn missie om een ieder te doen ervaren dat wanneer je jezelf oprecht aandacht geeft je alles kan zijn wat je wilt.

Ik streef er te allen tijde naar om je fysiek krachtiger, emotioneel meer in balans en mentaal gefocust te laten voelen. Ik geloof dat je een oneindig potentieel bezit en dat wanneer je hier de ruimte voor neemt, vertrouwen en geduld hebt, je zal ervaren dat er veel meer in je zit dan je ooit voor mogelijk hielt.

Door te ontdekken wie je echt bent zal je zien dat je alles wat je wilt ook echt kan verwezenlijken.
If you can dream it, BE it.
Is dit altijd makkelijk? Nee, uit persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat wanneer je op dagelijkse basis een gebrek aan energie en zelfvertrouwen voelt, het allemaal heel uitzichtloos kan lijken. Gelukkig weet ik inmiddels ook dat er altijd een weg naar energie en persoonlijke voldoening op alle fronten is. Samen met de programma’s van BE it, help ik je graag om dit te ontdekken.
Wil je meer over mijn verhaal weten of een van onze programma’s volgen? Dat kan!

• Antropoloog
• Gedragsspecialist
• NLP Master Coach
• Fit-boksen instructeur
• BoxingYoga lerares
• Spreker/Trainer/Coach
• Hormoon Therapeut
• Ervaringsdeskundige

Lotte, Fit-boksen

Ik voel mij beter in mijn lijf en hoofd!

Acht jaar lang kwam het sporten er bijna niet van, omdat ik niks kon vinden wat ik leuk vond of waar ik door gemotiveerd werd. Maar jullie maken de lessen zo leuk dat ik, al heb ik totaal geen zin, toch ga. Omdat ik weet dat als ik ben geweest ik me heel goed voel. Ik voel me zoveel beter in mijn lijf, maar ook zeker in mijn hoofd en dat is echt dankzij jullie. THNX!!!

Wendy, fit-boksen

De dag beginnen of afsluiten met Fit-Boksen geeft zo veel energie!

Twee keer per week sta ik met een hele fijne, energieke groep te sporten. De ene keer om de dag af te sluiten, de andere keer om de dag juist mee te beginnen. Beide geeft zo ontzettend veel energie! Ik hield nooit van bootcampen, maar deze in combinatie met het boksen is echt heerlijk!

Michelle, fit-boksen

Fun, energie en positiviteit; je mag zijn wie je bent!

Fun, energie en positiviteit; dat zijn woorden die ik koppel aan de fijne bokslessen bij Club BE it! Je mag er zijn wie je bent, je voelt je welkom en je probeert altijd het beste uit jezelf te halen. Daar zorgen de docenten namelijk voor! Een echte aanrader als je af en toe een uurtje voor jezelf nodig hebt! Zien we je gauw?

Esther, fit-boksen

Je voelt je altijd beter na de les dan ervoor!

Bij Club BE it krijg je superlessen ; onze docent is niet alleen heel goed, zij is ook een vrouw die gepassioneerd gaat voor het verstevigen van mentale en fysieke kracht bij de deelnemers. Daarnaast heeft zij een aanstekelijk enthousiasme en weet ze de groep enorm te motiveren. Ze leeft echt voor wat ze ons zegt ; vallen mag, opstaan moet. Na een les bij Club BE it weet je 1 ding zeker : je voelt je in ieder geval altijd beter na de les, dan ervoor!⠀⠀

Femke, fit-boksen

Vallen mag, opstaan moet! Geen tijd voor stress of zorgen!

Met een uurtje boks-bootcamp ben je alles wat je die dag op je schouders hebt genomen, weer kwijt; er is gewoon geen tijd voor stress, zorgen of frustratie. De docent mat je af en laat je tot het gaatje gaan. Een linkse, een rechtse, bam-bam, links, rechts, hoek, squat, plank, opdrukken en dóór! Kun je niet meer? Jawel, je kunt er altijd nog drie. Vallen mag, opstaan moet. En dat doe je!

Manon, Fit-Boksen

Ik voel me fitter, heb meer energie en merk het aan mijn body!

Na een lange periode thuiswerken in deze COVID periode schreeuwde mijn lijf: “Doe iets voor jezelf waar je, je energie kwijt kan en positieve energie van krijgt!”
Sporten vond ik nooit echt leuk. Na een proefles bij BE it was ik verkocht! Debby is een hele fijne trainster met een positieve vibe. Het is een fijne groep meiden, iedereen is gelijk en samen halen we het beste in elkaar naar boven. Even een uurtje voor mezelf, lekker alles eruit gooien wat erin zit! En als je denkt dat je niet meer kan helpt Debby of je buddy je nog een stapje verder. Op de techniek en het bewust zijn van een goede ademhaling wordt ook gelet wat ook heel fijn is. Ik voel me fitter, heb meer energie en merk het aan mijn body! Ik wordt er blij van!