Workshops & retreats

BE IT WORKSHOPS & RETREATS

Behoefte aan aandacht en tijd voor jezelf? Toe aan persoonlijke groei op zowel fysiek als mentaal niveau? Dan biedt BE it een scala aan mogelijkheden voor jou. Retreats, workshops en trainingen waarbij bewust kiezen voor je totale welzijn en even helemaal tot jezelf komen voorop staan.

Worden wie je
wilt zijn

Workshops & trainingen

BE it organiseert regelmatig workshops en trainingen waarin jij jezelf de aandacht kan schenken die je verdient. Duurzame groei en jezelf op één zetten staan bij ons voorop. Door middel van praktische en verhelderende workshops en verdiepende en persoonlijke transformatietrainingen maken wij van jouw welzijn onze prioriteit.

Benieuwd naar onze workshops en trainingen? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Wil je meer informatie over data, prijzen en inhoud van deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Retreats

Tijdens de BE IT retreats krijg je alle tijd om volledig op te laden. Een weekend vol boksen, yoga, mindset, lekker eten en totale ontspanning. Even gewoon alleen maar ZIJN.

Op een mooie plek midden in de prachtige natuur kan je jezelf de tijd en de aandacht geven die je verdient. Fysiek opladen, mentaal tot rust komen en emotioneel in balans zijn samen met een geweldige groep vrouwen. De perfecte balans tussen “kickass” en Zenn.

Benieuwd naar ons eerstvolgende retreat? Schrijf je in voor onze retreat nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe data.

Rita

Ik zou zo weer mee gaan en kan het anderen zeker aanbevelen

Het was fijn om met een groep vrouwen op retreat te gaan. De combinatie van mediteren, relaxen, lekker eten en sporten vond ik ideaal. Je bent tot niets verplicht, dat is ook weleens fijn.
De rust vinden om ruimte te creëren in je hoofd. En het sporten als uitlaatklep was het recept voor 2 lekker relaxte en zinvolle dagen voor mij.
Je zag dat we ons openstelde voor elkaar maar ook een stukje voor onszelf. Daar heb ik in ieder geval niet altijd de tijd en ruimte voor. In het dagelijks leven ben ik druk met werk, huishouden en gezin.
Ik zou zo weer meegaan en het aanbevelen voor anderen.
Paulette

De liefde voor het boksen, een oordeelvrije houding naar de ander en het zetten van stapjes naar meer zelfacceptatie.

In de auto dacht ik nog: “Waar ben ik aan begonnen? Een heel weekend met vrouwen die ik niet tot nauwelijks ken!”. Die gedachte kon ik echter vanaf het moment dat ik de deur van een prachtig huis binnenstapte direct los laten. Wat een fijn weekend is het geweest! Vanaf het allereerste moment heerste er openheid, betrokkenheid en gezelligheid onder en naar elkaar. Wat ons bond? De liefde voor het boksen, een oordeelvrije houding naar de ander en het zetten van stapjes naar meer zelfacceptatie. Ik heb het weekend ervaren als een perfecte combi van bezinning, zweten, lachen, huilen en me-time. Debby, haar dochter en Louise hadden alles goed voor elkaar en creëren hiermee een heel fijne en veilige sfeer. Ik heb in dat weekend echt weer even kunnen verbinden met mezelf en vandaaruit kon ik weer verder groeien. Kortom een fantastisch weekend met als  kers op de taart, dat ik nu tijdens de sportlessen nog meer lol heb en connectie voel met de andere vrouwen.

Willemijn

ontspanning door inspanning, zowel fysiek als mentaal. In een perfecte balans.

In een periode waarin ik mezelf te veel liet leiden door werk, bood de retreat me een stukje zelfreflectie en de ruimte voor aandacht voor mezelf. Maar bovenal ontspanning door inspanning, zowel fysiek als mentaal. In een perfecte balans. Het was een weekend waarin liefde en aandacht voor mij en mijn leven centraal mocht staan. Debby heeft iedereen hierin begeleid, maar zonder te forceren. Het was echt een kadootje aan mezelf!